Λίγα λόγια για εμάς

Γνωρίστε την ELBIS

H ELBIS δραστηριοποιείται στον χώρο της εφαρμοσμένης ηλεκτρονικής και βασίζει τη λειτουργία της στον σχεδιασμό και την παραγωγή αξιόπιστων και καινοτομικών ηλεκτρονικών προϊόντων.

Η συνεχής έρευνα και διορατικότητα, οδήγησε στην κατασκευή εξελιγμένων τεχνολογικών εφαρμογών, προσφέροντας προϊόντα και λύσεις στο χώρο της βιομηχανίας, της ιατρικής, των πετρελαιοειδών, των μεταφορών, κ.α.

Σήμερα πλήθος επιχειρήσεων λειτουργούν με προϊόντα της εταιρείας και εμπιστεύονται την ELBIS και για την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και για την τεχνική της υποστήριξη.

Έρευνα

Η στρατηγική της ELBIS εστιάζεται στη λειτουργία τμήματος ερευνών, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με την εξέλιξη των σύγχρονων τεχνολογιών και επιλέγει τη βέλτιστη λύση για την ανάπτυξη των προϊόντων.

Η ELBIS βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τεχνολογιών αιχμής, έχει διαμορφώσει δομικές σχέσεις με αντίστοιχες εταιρείες του εξωτερικού και συμμετέχει σε κοινά projects για την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Το Internet of Things που είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στο χώρο της τεχνολογίας, έχει μπει πλέον στην καθημερινότητα μας και η ELBIS έχει ήδη κατασκευάσει έξυπνες συσκευές.

Σχεδιασμός

Η συλλογή των πληροφοριών με δεδομένα της σύγχρονης τεχνολογίας, αποτελεί τη βάση της ανάπτυξης των νέων προϊόντων, τα οποία καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών.

Άριστα καταρτισμένοι ηλεκτρονικοί και προγραμματιστές, με εμπειρία και εξειδίκευση στην ανάπτυξη λογισμικού, σχεδιάζουν τα προϊόντα που επιτρέπουν στους χρήστες τους να αξιοποιούν τον χρόνο τους καλύτερα, αφού οι περισσότερες εφαρμογές προσφέρουν την δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης.

Κάθε νέα ιδέα που μετουσιώνεται σε προϊόν, προέρχεται από τη βαθιά ενημέρωση για τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις της τεχνολογίας.

Δημιουργία

Η γκάμα των προϊόντων της ELBIS καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλων των επιχειρήσεων που αναζητούν λύσεις που βασίζονται στη σύγχρονη τεχνολογία.

Βιομηχανικά προϊόντα (καταγραφικά θερμοκρασίας και υγρασίας ψυκτικών θαλάμων και οχημάτων, ανιχνευτές φρέον, επιτηρητές ψυκτικών θαλάμων) και συστήματα πρατηρίων υγρών καυσίμων (σύστημα εισροών-εκροών, εμπορικά προγράμματα, αυτόματοι πωλητές, σύστημα διαχείριση στόλου οχημάτων, φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, συστήματα αντικεραυνικής προστασίας), αποτελούν τον κύριο κορμό των προϊόντων της ELBIS.

Μέλλον

Η ELBIS σήμερα καλλιεργεί και διαμορφώνει συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού και συμμετέχει ως ισότιμος εταίρος με μεγάλες εταιρείες του κλάδου στην ανάπτυξη κοινών προγραμμάτων και προϊόντων.

Αναπτύσσει και εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων μέσω της τεχνολογίας Internet Of Things.

Η ELBIS βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης και εξελίσσεται εξάγοντας την τεχνολογία της σε νέες αγορές και διευρύνοντας συνεχώς, τόσο το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, όσο και την πελατειακή της βάση.

Πολιτική Ποιότητας

Για όλους εμάς Διοίκηση, Στελέχη και Εργαζομένους στην Ελληνική Βιομηχανία Ηλεκτρονικών συστημάτων «ΕΛΒΗΣ» η Πολιτική Ποιότητας μας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη των στόχων μας.

 

Περισσότερα

Υγιεινή και Ασφάλεια

Η Ασφάλεια και Υγεία κατά την εργασία του προσωπικού της αποτελεί μια αξία αναπόσπαστη με την γενικότερη φιλοσοφία της επιχείρησης.

 

Περισσότερα

Περιβάλλον

Η λειτουργία της ELBIS διέπεται από την αρχή της ισορροπίας ανάμεσα στην ικανοποίηση των πελατών μας με τα προϊόντα και υπηρεσίες μας, και από τον σεβασμό στο ευρύτερο περιβάλλον.

 

Περισσότερα