Ασύρματη συσκευή μέτρησης δείκτη δυσφορίας.

Καλύπτει όλο το εύρος μέτρησης των ανθρώπινων συνθηκών με μεγάλη ακρίβεια και προσομοιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ανθρώπινη αίσθηση (από πολύ κρύο μέχρι καύσωνα).

Ιδανικό για μέρη που βρίσκονται μικρά παιδιά και ευπαθείς ομάδες.

Βασίζεται στην κυρίαρχη τεχνολογική τάση της εποχής μας το Internet of Things.

Όλα τα δεδομένα αποστέλλονται και αποθηκεύονται σε cloud server μέσω της πλατφόρμας S2W και είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στο χρήστη για ενημέρωση και επεξεργασία.

H συσκευή είναι πλήρως συμβατή με όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες και προδιαγραφές.

Σε περίπτωση απώλειας σήματος wifi, τα δεδομένα αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευης και αποστέλλονται όταν επανέλθει το σήμα.

Ασφάλεια επικοινωνίας και δεδομένων με κρυπτογραφημένη δομή και διαδικασία. Με τη χρήση πρωτοκόλων ΗTTPS & MQTT διασφαλίζεται με τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας η μεταφορά και αποθήκευση των δεδομένων στο cloud.

Η συσκευή λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ χωρίς να απαιτείται μόνιμη τροφοδοσία ρεύματος. Έχει χαμηλή κατανάλωση, με αυτονομία έως και 18 μήνες και διαθέτει ένδειξη ισχύος με ειδοποίηση για την αντικατάσταση των μπαταριών. Για μόνιμη τροφοδοσία υπάρχει και θύρα υποδοχής micro USB.

O χρήστης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί, να επεξεργάζεται και να αποθηκεύει τα δεδομένα σε PC η Tablet μέσω της εφαρμογής S2W που έχει δημιουργήσει η ELBIS. Επίσης, μέσω εφαρμογής για Android κινητά ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση των αισθητήρων.

Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση του καταγραφικού και της εφαρμογής.

Είδος τροφοδοσίας Μπαταρίες: 3 x ΑΑΑ ή microUSB
Τάση τροφοδοσίας: 3,3 – 5V DC
Μέγιστο ρεύμα κατανάλωσης: 120 mA
Εξωτερικές διαστάσεις με τη βάση: 60mm x 107mm x 23mm
IP Code: IP20
Εσωτερική μνήμη: 192 καταγραφές
Αριθμός δεδομένων στο Cloud: Απεριόριστος
Πρωτόκολλο επικοινωνίας: HTTPS, MQTT
Θερμοκρασία λειτουργίας συσκευής: 0 oC έως +50 oC
Τύπος αισθητήρα: εσωτερικός θερμοκρασίας υγρασίας

  • Παιδικά δωμάτια
  • Παιδικοί σταθμοί
  • Νοσοκομεία
  • Ξενοδοχεία
  • Γηροκομεία